Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Brief van Koning Jarvis - 22 Maart 2016 Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Brief van Koning Jarvis - 22 Maart 2016

  Royal Story, 22 Maart 2016


  Beste spelers,

  Het is al een tijdje geleden sinds we jullie hebben geschreven, excuses daarvoor. Wij gebruiken hiervoor nog steeds hetzeflde excuus: we waren te druk om jullie favoriete spel nog beter te maken :-) Dit is echter meer dan enkel retoriek; laten we een kijkje nemen naar wat we allemaal hebben gedaan met de suggesties die jullie ons onvermoeid blijven sturen!

  Zo hebben we bijvoorbeeld vorige week de schattige Zwarte Neushoorn in het spel gebracht, inclusief een kleine Ossenpikker om 'm goed in vorm te houden! Ook hebben we naar jullie geluisterd en meer Landen geopend. De knop om handelingen te annuleren tijdens burenbezoeken is weer actief. We hebben het Gouden Boomhuis terug gebracht, voor de spelers die de eerste kans hadden gemist. Het Assepoester Kasteel kwam terug als een tijdsgelimiteerd artikel op de Markt, op jullie verzoek. De eindbeloningen voor de Kattige Queeste en voor Bert De Wijde Wereld In waren geen gebouwen en dieren maar gebruiksartikelen, omdat veel van jullie dit hadden voorgesteld. Enzovoorts, enzovoorts. We hopen dat dit aan jullie wensen voldeed!

  Dus, wat kunnen we verwachten voor de toekomst? Nou... Afgezien van enkele hele bijzondere dingen die uit de studio gekomen zijn, zullen we nieuwe functies en verbeteringen blijven uitbrengen aan de hand van jullie suggesties. Maar niet van alle suggesties. Er zijn enkele dingen die we niet aandurven omdat het ons failliet zou maken (en dus jullie spel kapot zouden maken), zoals robijnenbomen voor munten introduceren of functies maken met heel veel beloningen van hoge waarde. Gelukkig is er echter heel veel dat we wel kunnen en zullen doen de komende tijd!

  Veel suggesties gaan over nieuwe gewassen, dieren of machines. Daar houden we van! Daarom hebben we onze ontwikkelaars gevraagd te beginnen aan de maak van een Gedroogd Fruitmachine, een Wafelmachine en een Pasta Machine. En ohja, we hebben gemerkt dat sommige van de mannen onder jullie niet echt weg waren van de meisjesachtige Schoonheidsmachine (wist je trouwens dat die door een team van enkel mannen is ontworpen? Een grappig toeval). Dus, speciaal voor de mannen zijn we aan het denken om een mannen-dingen-machine te maken. Een perfect cadeau voor vadersdag!

  Ook zal de Bever op de Zwarte Neushoorn volgen in Royal Story, alsmede enkele interesante Blauwe Regen artikelen. Dat alles zeer binnenkort...

  Voor zij die de Diepzee hebben geopend: maak je geen zorgen, we zijn de Diepzee niet vergeten. Nu meer en meer spelers de Diepzee weten te vinden wordt het steeds meer de moeite waard om hier meer energie in te steken. Er staat dus meer te gebeuren in de Diepzee op de korte en midden-lange termijn... Wordt vervolgd!

  Voor nu wensen we je heel veel plezier in Royal Story!

  Koning Jarvis en het Royal Story Team.
Working...
X